Biotensor ( uitmeten bachremedies, oliën en kruiden)

Biotensor, Kruiden, Oliën, Uitmeten

Biotensor paard en hond

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het is mogelijk om met de Biotensor allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van het paard, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen producten of testbuisjes te testen.

Wat kan de biotensor voor uw paard of hond ?

De Biotensor kan onder meer voor de volgende /behandelingen gebruikt worden:

  • Op basis van klachten (fysiek/psychisch/emotioneel) meten waar oorzaak ligt
  • allergieën en voedselcombinaties
  • Vitamines en mineralen, kruiden en oliën
  • Testen van , parasieten, virussen, schimmel
  • Opsporen en opheffen van blokkades
  • In balans brengen lichaam

Energetische middelen, kruiden, Homeopathie

Indien de oorzaak van de klacht is achterhaald d.m.v. het testen, kan er eventueel een middel ingezet worden (kruiden, homeopathisch of expediënt) welke op dat moment het meest effectief is tot herstel/verbetering van de specifieke klacht(en).  Het middel wordt ook getest welke het beste ingenomen kan worden alsmede de behandelprioriteit. Een andere keer is alleen behandeling met de Biotensor voldoende.Tegenwoordig is er een tal van virussen en bacteriën, schimmels ed. waar veel mensen (chronisch) last van kunnen hebben. Alle belagers van het lichaam, levende (bacteriën, virussen, schimmels en parasieten) en dode (zware metalen, landbouw vergiften herbiciden en pesticiden) hebben een eigen frequentie en zijn zodoende meetbaar met de Biotensor.

Een biotensor behandeling

Een 1e consult en behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. Op locatie volgt een onderzoek/intake van het paard of hond. Alles wordt in deze intake holistisch bekeken, dit betekent dat we de klacht niet op zich zelf zien staan maar de totaliteit van het paard of hond bekijken in zowel lichaam als geest. Hierna wordt er doorgemeten met de Biotensor. Na het door meten volgt er uitleg en bespreking diagnose/behandeling.

Het tarief is Euro 67,50 (45-60 minuten). Hierna is het tarief Euro 15,00 per extra half uur. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen.  U betaalt contant, ontvangt een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.